Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
četvrtak, 13.3.2008.
  novosti
svijet
biznis
kultura
mozaik
spektakli
crna kronika
sport
  dalmacija
split
zadar
šibenik
dubrovnik
županija
bih
  reflektor
  dobar dan
tribina
osmrtnice
impresum
  kretanje brodova
kontakt
linkovi
arhiv 
strana 1 od 1

udar testosterona šesnaest švicaraca na najsunčanijem otoku vježba i snimA promotivne materijale

Misteri Švicarski ljepotani opkolili Hvar

Već od rana jutra, od šest sati, dečkima počinje žestoki ritam; zatekli smo ih kako se brišu ručnicima nakon snimanja u moru,
uslijedili su sklekovi...

piše lenka gospodnetić dvornik
snimio joško šupić / cropix

 Za Švicarce su se borile sve mediteranske zemlje jer je tajming sjajan, u vrijeme turističkih bukinga - ističe Nevenka FuchsPravi testosteronski udar ovoga je tjedna pogodio Hvar; ne, nije u pitanju posjet nosača zrakoplova, ali zato šesnaest mladih Švicaraca, pretendenata na titulu Mistera Švicarske, sa svom popratnom logistikom upravo na najsunčanijem otoku snima promotivni materijal uoči izbora, koji će se održati 5. travnja u Teatru Elf u Zürichu! Dakako, što je za hrvatski turizam najvažnije, istom će se prilikom pred gledateljima nekoliko nacionalnih i lokalnih televizija u Švicarskoj emitirati spotovi snimljeni na različitim lokalitetima Hvara i Paklenih otoka, a bolje promocije za nadolazeću sezonu nema, ističe Nevenka Fuchs, direktorica ureda Hrvatske turističke zajednice u Zürichu i najzaslužnija osoba za realizaciju projekta.
“Nekoliko godina pokušavamo ‘dovabiti’ Švicarce da upravo u Hrvatskoj naprave medijski materijal koji će biti eksponiran na najuglednijem izboru ljepote, ujedno i jednom pet od najvažnijih i najskupljih godišnjih televizijskih proizvoda u Švicarskoj. Znate, za ovakvu stvar su se borile sve mediteranske zemlje jer je tajming sjajan, upravo u vrijeme najvećih turističkih bukinga”, ističe Fuchs.
Već od rana jutra, od šest sati dečkima počinje žestoki radni ritam; u jutro našeg posjeta Hvaru zatekli smo ih kako se brišu ručnicima nakon snimanja u moru, da bi ih već potom čekalo uvježbavanje koreografije na platou čuvene plaže Bonj pod strogom palicom Nadine Imboden, jedne od najpoznatijih televizijskih koreografkinja u Švicarskoj.

Zgodni komadi vježbaju pod strogom palicom Nadine Imboden

Tijekom treninga ni švicarske snimateljske ekipe nisu mirovale, vrijedno su bilježile “svaku kap znoja”, koji je tekao u potocima iako je vani, čak i za hvarske prilike, bilo prilično hladno. Na naš upit da fotografiramo kandidate, zamalo smo dobili odbijenicu od Svena Sarbacha, vodećeg TV producenta.
“Treba vam čak pet minuta?! Raspored nam je pretrpan, ali kad već tako ljubazno pitate...” mladi će Švicarac.
Red, rad i ljepota na švicarski način - od profesionalaca bismo, jamačno, mogli nešto i mi naučiti.

   

Bez zahtjeva

•• Pedesetak sudionika iz Švicarske, predstavnici nacionalnih televizijskih, ali i lokalnih kuća, te novinari zajedno sa zvijezdama spektakla ljepote zakupili su gotovo cijeli kapacitet hotela ‘Adriana’, u kojemu, doznajemo od ljubazna osoblja, nisu imali posebnih prohtjeva.

 
Još u rubrici:
 


 
 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/1