Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
nedjelja, 26.8.2007.
  novosti
kultura
crna kronika
sport
  split
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  pomet
nedjeljna dalmacija
  osmrtnice
impresum
  kretanje brodova
kontakt
linkovi
arhiv 
strana 3 od 8

KAPETANOVIĆEVA KĆI Gola istina o Ivani Davidović

Playboyeva zečica varalica

Bogata nasljednica, po tvrdnjama inžinjerke Mandaline Stričević, na sve strane posuđuje novac, ali ga ne vraća

Piše SAŠA JADRIJEVIĆ TOMAS

Playboyeva "zečica" Ivana Davidović, kći milijunaša Ivana Kapetanovića, kojemu prijeti zatvor zbog devastacije na Junče Ravni na Braču, i poznate glumice Zdravke Krstulović, po tvrdnjama Mandaline Stričević, hrvatske inženjerke građevine s londonskom adresom, je prevarantica koja raznim smicalicama posuđuje novac, a potom ostavlja na cjedilu svoje žrtve. U cijeli slučaj Ivana, koja se bavi erotskim poziranjem, involvirala je i vlastitog oca kojega je Mandalina molila da vrati 10 tisuća funta umjesto, kako je rekla, neodgovorne i rastrošne kćeri. Mandalina nam je pokazala i pisano priznanje o postojanju duga koje je potpisala Ivana, kao i njezin suprug, novinar Blažo Davidović. Mandalina je Ivaninu ocu uputila nekoliko mailova moleći ga da utječe na Ivanu.
Stričević: Ivana me prevarila"Ivana je tvrdila da nema novca i pomogla sam joj kad je bila napuštena i sama, ali me uvukla u zamku i prevarila, nasamarila i nakon što mi je uzela novac, više se ne javlja. Pomogla sam joj i zbog njezina djeteta, sina Davida, jer nisam mogla dopustiti da joj sin bude gladan. Eto, daj novac i izgubi prijatelja. Bilo mi je malo sumnjivo zašto joj otac, koji ima toliko novca, ne pomaže i ostavlja je na cjedilu sa sinom, ali je i on vjerojatno shvatio kako je rastrošna i neodgovorna, pa je, izgleda, bio puno pametniji od mene. Ne mogu vam opisati kako se sada osjećam, kada se moram obratititi novinama da mi pomognu da mi se vrati dug od, nekad sam mislila, dobre prijateljice", priča nam Mandalina, koja već 12 godina živi i radi u Londonu.
Od Mandaline Stričević smo zatražili da nam svoje tvrdnje potkrijepi i pisanim dokazima, na što nam je ona dostavila razmjenu e-mailova s Blažem i Ivanom Davidović, te potvrde o dugovanju. Pisma obiluju emocijama i doslovce moljenjem Mandaline da je "kapetanova kći" izvuče iz minusa. Tako u jednom mailu, koji je upućen Ivanu Kapetanoviću, piše:
"Vaša kći Ivana me ignorira, ne poštuuje nikakve dogovore. Odmah da vam kažem da ne očekujem od vas da vi isplaćujete njezine dugove. Vašu sam kćer prigrlila kao sestru kada je došla u London, kod mene je dva mjeseca spavala i hranila se, a ja joj nisam tražila ništa za to. Nije na meni da osuđujem i kažem kako netko treba trošiti novac, ali postaje moja stvar kada se duguju moji novci", piše Mandalina poznatom poduzetniku, napominjući kako zna da je Kapetanović kćer imenovao agentom za prodaju vila na engleskom tržištu.

   

Ivana Davidović: Nemam komentara

Napišite da nemam komentara", kaže nam Ivana Davidović koju smo uspjeli dobiti na mobitel, prasnuvši nakon toga u smijeh. Pitali smo je zašto se smije, a ona je još jednom ponovila da ne želi odgovarati na naše upite.

Ivan Kapetanović: Doviđenja!

Ne mogu ovako, preko telefona razgovarati o tome. Sada sam u Sloveniji na sastanku. Doviđenja", kratak je bio Ivan Kapetanović, spustivši nam slušalicu, nakon što smo ga pitali hoće li vratiti Ivanine dugove. Poznati magnat ni na naše uporno inzistiranje, kao ni na kasnije molbe da nam se javi, nije odgovarao. Rekao nam je da mu pismeno uputimo pitanja, pa smo ih poslali na mail, ali ni nakon toga do zaključenja današnje "Slobodne" odgovor nismo dobili.

Tri prezimena jedne Ivane

Ivanine obnažene fotografije izašle su u hrvatskom, američkom i japanskom izdanju Playboya, a prvu duplericu u tom poznatom časopisu za muškarce imala je u studenom 1997. godine. Sada se u Londonu bavi novinarstvom. Ivanu je domaća javnost bolje upoznala kada je jedan dnevni list tvrdio da je sa suprugom Blažom zanemarila i loše se odnosila prema bolesnoj majci, poznatoj glumici Zdravki Krstulović. Supružnici su tvrdili da je sve laž, a nakon tužbe protiv tog lista dobili su odštetu, svak po 20 tisuća kuna. Ivana je u pojedinim medijima predstavljena s prezimenom Kapetanović, pa potom s majčinim prezimenom Krstulović, da bi nakon udaje preuzela prezime od supruga - Davidović.

 
Još u rubrici:
 


BRANDIERA ROSSA KAKO SU CHE GUEVARA, TITO I DRUGI 'BRANDOVI'
KOMUNIZMA BEZBOLNO INKORPORIRANI U LIBERALNI KAPITALIZAM

Revolucija na totalnom sniženju


CITIUS, ALTIUS, COIZTUS LONDONSKI TIMES OBJAVIO JE LISTU
50 NAJPOZNATIJIH SPORTSKO-LJUBAVNIH PAROVA

Od terena do postelje


SJEVER I JUG
U vinu je prava istina


SMAK FAKTOR
Viletina, čuvaj se konja!


JUČER, DANAS, MALO SUTRA
Fufica u posezoni


POVRATNIČKA ZANOVIJETANJA
Postkolonijalna Hrvatska?


JOŠ U PRILOGU NEDJELJNA DALMACIJA

 


Prilozi:
 


Reflektor - četvrtakBurza - petakSpektar - subotaNedjeljna - nedjeljaPomet - nedjelja

 

 

 

 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 3/8