Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
srijeda, 12.10.2005.
  novosti
ekonomija
sport
kultura
mozaik
crna kronika
  split
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  vrt
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnja strana
  impresum
kretanje brodova
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 1 od 3

VIKEND ZABAVE OMILJENO ODREDIŠTE UMIROVLJENIKA I BOLESNIKA,
NA IZNENAĐENJE UPRAVE, POSTALO EROTSKI RAJ

Swingerske orgije u Bizovačkim toplicama!

Iako se Bizovačke toplice reklamiraju kao idila za obiteljski odmor, te pravi izbor za "pristojne" poslovne ljude i posebice umirovljenike i kronične bolesnike željne mira, oporavka i sportskih aktivnosti, odnedavno je postao, barem sudeći po tvrdnjama pojedinih bračnih parova, pravi raskalašeni swingerski raj.
Iznenađena uprava
Naime, došli smo do fotografija koje pokazuju više parova, od koji su neki u braku, u razuzdanim seksualnom orgijama, Fotografija s jednog od raskalašenih swingerskih partyja iz Bizovačkih toplica, koje kruže internetoma koje se po tvrdnjama pojedinih žena i muškaraca odvijaju svaki vikend po raznim hotelima u Bizovačkim toplicama.
Djelatnici ovog kompleksa, u početku su nijekali da se takvo što kod njih događa, jer da "toga ima, mi bismo znali", ali su ostali šokirani kad smo im poslali slike uvidjevši da se doista radi o sobama njihovih hotela, a u kojima se više njihovih gostiju zabavlja u raskalašenoj seksualnoj razmjeni partnera.
Također uprava samoga kompleksa ostala je iznenađena slikama koje kruže internetom i njihov mirni, pristojni hotel prikazuju kao elitno pornografsko odredište. Djelatnici Bizovačkih toplica dodali su i da nemaju pojma o tome da se takvi partyji navodno održavaju svakoga tjedna u njihovu hotelu, poglavito vikendom, a organiziraju se preko oglasa, bilo u novinama ili na internetu. Tražili su nas i informaciju tko to organizira, kako bi ispitali što se to događa u njihovim hotelima, a da oni o tome pojma nemaju. Napomenuli su i kako im sada najmanje treba negativna reklama.
"Prašimo se cijele noći"
"Dođemo s muževima, s djecom koju, ako se idemo ’zabavljati’ preko dana, ostavimo na čuvanje, a onda u sobe na party. Ipak, većinom ’ševa event’ se događa iza ponoći, kada se svi iz svojih soba, dok djeca spavaju, povučemo u jednu veliku sobu ili apartman i onda se prašimo cijele noći. Nije bitno tko koga", piše jedna anonimna žena iz Dalmacije na internetskom forumu, dodavši da uz Bizovačke toplice često idu po unutrašnjosti Istre i Dalmacije u kuće u kojima se često odvijaju swingerski partyji, a po receptu: svake nedjelje kod druge familije.
Poslali smo upit i osobi koja se naziva "IDS - Instruktor dobrog seksa" koja je preko smokva portala odaslala slike iz Bizovačkih toplica preko interneta, ali nam odgovor do zaključenja izdanja nije stigao. Surfer je u svoju galeriju postavio nekoliko stotina slika u kojima opisuje iskustva sa ženama iz cijele zemlje.

Saša JADRIJEVIĆ TOMAS
   

SREĆKO VUKOVIĆ, ORGANIZATOR MARKETINGA U BIZOVAČKIM TOPLICAMA:

RADI SE O NAŠIM SOBAMA

- Sudeći po slici koju ste mi poslali, radi se o našim sobama. No, o navedenoj, kako vi kažete, "pojavi", dok nas Vi niste izvijestili, nismo ništa znali, poglavito iz razloga jer ne zavirujemo u tuđu intimu i svaki boravak u hotelu od naše strane zavređuje potpunu diskreciju. Pritužbu na buku ili remećenje reda i mira od drugih gostiju do danas nismo imali. Nemamo informacija tko su ti gosti, iako bismo ih možda, ako bismo saznali za njihov identitet, mogli diskretno upozoriti.
Svakako je neugodno kada takve slike kruže internetom - kazao nam je Srećko Vuković, organizator marketinga u Bizovačkim toplicama.

 
Još u rubrici:
 


OGLAS BEZ PREZIMENA IZAZVAO PODIJELJENE KOMENTARE
Homići još daleko od neona


U KAŠMIRU ROĐEN POTRES

 


 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/3