Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
utorak, 13.4.2004.
  novosti
teme dana
ekonomija
sport
kultura
mozaik
crna kronika
  dalmacija
split
županija
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  automoto
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnje vijesti
  impresum
kretanje brodova
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 1 od 3

DUBROVAČKA PONUDA BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN TRGOVAČKI LANAC

"Tommy" dohodi sredinom svibnja

Radovi na uređenju zgrade nekadašnjeg pogona "Dalmacijabilja" u samom poslovnom središtu Grada teku po zacrtanom planu, a komercijalni direktor splitskog "Tommyja" Dario Mamić najavljuje i veliki interes poduzetnika za unajmljivanje i kupnju poslovnih prostora u TC-a "Dubrovnik"

Vodeća regionalna trgovačka kuća, splitski "Tommy", službeno je potvrđeno, otvorit će vrata svog prvog dubrovačkog centra u drugoj polovici svibnja ove Budući trgovački centar "Tommy/Milo KOVAČgodine. Prema riječima komercijalnog direktora tvrtke Darija Mamića, radovi na uređenju zgrade nekadašnjeg pogona "Dalmacijabilja" u samom poslovnom središtu Grada teku po zacrtanom planu i svi rokovi bit će ispoštovani.
Raduje, najavljuje Mamić, velik interes poduzetnika za unajmljivanje i kupnju poslovnih prostora u TC "Dubrovnik", što po njemu, ističe, dovoljno govori o atraktivnosti lokacije u Gružu, kao i o vrhunski i suvremeno uređenom prostoru. Na pitanje o vrlo jakoj trgovačkoj konkurenciji u gradu Dubrovniku, kojoj se uz slovenski Mercator, Getro i Kerum prošloga mjeseca priključio i koncern "Agrokor" vlasnika Ivice Todorića, Mamić kaže kako vjeruje da će "Tommyjev" centar biti vodeće potrošačko okupljalište Dubrovčana i njihovih gostiju, i to zbog najšireg asortimana robe i usluga. U svom hipermarketu tvrtka "Tommy" ponuditi će asortiman po mjeri najizbirljivih kupaca, cjelovitu i kvalitetnu uslugu, kao i najpovoljnije maloprodajne cijene.
Mamić također naglašava cjelodnevnu ponudu svježih proizvoda, posebno svježega mesa, ribe, voća i povrća i delikatesa, mliječnih i mesnih proizvoda. Kao i u svim svojim prodajnim objektima, tako će se i u dubrovačkom centru provoditi akcijske i promotivne prodaje, te mogućnost plaćanja čekovima s odgodom i svim vrstama kreditnih i debitnih kartica.

H. PEŠEL
 
Još u rubrici:
 


DUBROVAČKA BISKUPIJA SLAVILA NAJVEĆI KRŠĆANSKI BLAGDAN
Veličanstvena simfonija Uskrsa


BLAGDANSKE POBOŽNOSTI NA PLOČANSKOM PODRUČJU
Rogotinjani pod plamtećim križem


 


 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/3