Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
USKRS 2004.
  novosti
teme dana
ekonomija
sport
kultura
mozaik
crna kronika
  dalmacija
split
županija
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  forum
sd magazin
pomet
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnje vijesti
  impresum
kretanje brodova
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 1 od 2

DERBI POMETA: SMJENA NA ČELU HRVATSKOG OLIMPIJSKOG ODBORA

Vrdoljak umjesto Mateše

Zaista je čudno što se nogometna Europa čudi jer u polufinalu europske Lige prvaka neće igrati velike momčadi kao što su Manchester, Real, Juventus, Milan, Arsenal, Bayern... Zato će igrati Monaco, Chelsea, Porto i Deportivo! Iz samo jednoga razloga: njihovi treneri pažljivo su analizirali subotnji veliki derbi hrvatskog nogometnog prvenstva Hajduk - Dinamo 0:0 i na osnovu zaključaka s toga nogometnoga superspektakla razradili taktiku kojom su eliminirali Real, Arsenal, Lyon i Milan. A u međuvremenu su čelnici Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran - Zoran Gobac - Lino Červar predložili da s mjesta predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora odstupi Zlatko Mateša, a da na anjegovo mjesto dođe Antun Vrdoljak.
Jake snage hrvatskih specijalaca osiguravaju prostorije Hrvatskog olimpijskog odbora u očekivanju mirne smjene čelnih osoba krovnoga hrvatskoga sportskoga tijela/Snimio Šime LUČINCLAUDIO RANIERI: Thank you cari friends Croati! Ho visto bigest derby Ajduk contro Dinamo... Odlučio sam: ako Chelsea bude igrao kao Hajduk i Dinamo mi nikad nećemo izbaciti Arsenal!
DIDIER DESCHAMPS: I moj Monaco je igrao skroz drugačije nego Hajduk i Dinamo i u toj činjenici vidim razlog naše velike igre i blistave pobjede protiv Reala!
JOSE MOURINHO: Vidio sam brze kontre u prvenstvu Hrvatske, to primjenio u igri Porta i mi smo polufinalisti!
JAVIER IRURETA: Moj Deportivo se slaže s amigom Joseom iz Porta!
ARSEN WENGER: Sad mi je jasno zašto je moj Arsenal ispao od Chelsea: moji igrači su u karanteni gledali hrvatski derbi, na terenu su fantastično odglumili aktere tog velikog derbija!
CARLOS QUEIROZ: Rekao sam Zidanu, Figu, Beckhamu, Raulu, Carlosu i Ronaldu, da protiv Monaca moraju trčati kao što se trčalo u utakmici Hajduk - Dinamo. Poslušali su me!
PAUL LEGUEN: Neka se iz svlačionice Lyona makne satelitska antena. Da moji igrači ne gledaju utakmice prvenstva Hrvatske.
CARLO ANCELOTTI: Credo che signore Silvio Berlusconi sara contento. Come signore Branko Grgic dopo la partita Hajduk - Cibalia quando sqadra di Vinkovci ha vinto in Spalato...
ZORAN GOBAC: Koja nogometna Liga prvaka!? Ne zanima me, tamo nema rukometnog kluba Zagreb. Nego, pišite o tome kako Antun Vrdoljak već danas mora smijeniti Zlatka Matešu. Željkooooo...
ŽELJKO KAVRAN: Čujem šefe, čujem! Kao i uvijek potpisujem svaku vašu riječ. Evo, hitno sazivam konferenciju za novinare gdje ću još hitnije zatražiti ostavku Mateše i dolazak Vrdoljaka.
LINO ČERVAR: Vorrei dire solo due parole: forza Italia... O, mamma mia, no, no forza Italia, vorrei dire - forza Croazia!
ZLATKO MATEŠA: Kazat ću i ja samo dvije riječi: Andrija, pomozi!
ANDRIJA HEBRANG: Zlatko dragi, ja sam ti više za smijenjivanje!
ANTUN VRDOLJAK: Podržavam prijedlog drugova, pardon gospode Gopca i Kavrana. Sad kad san snimija najnoviji film U gori raste zelen bor... nu ti nedilje svete... Kad čuješ zvona... ma šta mi je danas... kad san snimija najnoviji flm Duga mračna noć neman šta činit i normalno je da buden pridsidnik HOO-a!
MIRKO NOVOSEL: Mislim da je to čist dobro za hrvatski sport!
ZDRAVKO HEBEL: Ja mislim isto što i Mirkec, ali mislim i to da on ne govori ono kaj misli.
DRAGAN PRIMORAC: Kao ministar znanosti, obrazovanja i sporta red je da i ja nešto kažem o tom problemu u HOO: pod hitno se treba više ulagati u borilačke sportove!
STJEPAN MESIĆ: Bez obzira što ovlasti predsjednika države ne sežu do HOO-a, slažem se s gospodinom ministrom. S naglaskom da se najveći dio novca za borilačke sportove ulaže u - nanbudo!
KOLJA KRSTULOVIĆ: Znate li zašto je Chelsea izbacila veliki Arsenal i zašto će bit prvak Evrope? Zato jer joj je gazda Roman Abramovič koji je u London doša iz Moskve koja je bila glavni grad najjače država ne svitu, velikog, najvećeg SSSR-a! Zdravstvujte tovarišči!

Milorad BIBIĆ
 
Još u rubrici:
 


Piđamica

 


Prilozi:
 


Reflektor - četvrtakBurza - petakSpektar - subotaNedjeljna - nedjeljaPomet - nedjelja

 

 

 

 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/2