Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
USKRS 2004.
  novosti
teme dana
ekonomija
sport
kultura
mozaik
crna kronika
  dalmacija
split
županija
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  forum
sd magazin
pomet
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnje vijesti
  impresum
kretanje brodova
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 1 od 3

BILL RANCIC AMERIČKI TELEVIZIJSKI USPJEH 32-GODIŠNJEG HRVATA

Splićanin u finalu reality
showa Donalda Trumpa!

Sljedećeg četvrtka Bill Rancic će se u dvosatnom showu na NBC-u boriti za pobjedu koja donosi utjecajno managersko mjesto u korporaciji Donalda Trumpa uz plaću od 250 tisuća dolara

Još samo korak do love - Bill RancicSplićanin podrijetlom, Bill Rancic, uspio je ući u finale jednog od najgledanijih američkih reality showa. U seriji emisija televizijskoga kanala NBC, 32-godišnji Rancic je došao na korak do potpisivanja godišnjeg ugovora od 250 tisuća dolara na mjestu managera jedne od tvrtki bogataša Donalda Trumpa, inače pokrovitelja showa.
Već smo u našem televizijskom prilogu Reflektor pisali kako je mladić iz Chicaga, jedna od najvećih zvijezda emisija The Apprentice, a sada je prošao još jednu prepreku te uz gledanost od čak dvadeset tri milijuna ljudi ušao u samu završnicu gdje će mu jedina prepreka biti Njujorčanin Kwame Jackson.
Bill Rancic je publiku oduševio iznimnim snalaženjem u poslovnim zadacima, pa je vlasnik online trgovine cigarama, čini se s lakoćom nadmašio ukupno 215.000 prijavljenih kandidata. Bio je među prvima kad je u dva dana trebalo isproducirati rock koncert Donald J. Trump - tko će dobiti priliku i čast raditi za slavnoga bogataša?ili kad je na brzinu na newyorškoj ulici trebalo oformiti štand za prodaju limunade te prodati što više. Jednako je bilo i sa zadatkom kad su natjecatelji morali obnoviti ruinirani stan te ga iznajmiti po što višoj cijeni...
U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, ranije ovoga tjedna, Bill Rancic je ispričao kako se njegov djed Nikola Rančić iz Splita doselio u Sjedinjene Države, te da i on sam planira posjetiti zemlju svojih predaka.
Sljedećeg četvrtka Bill Rancic će se u dvosatnom showu na NBC-ju boriti za pobjedu koja donosi utjecajno managersko mjesto u korporaciji Donalda Trumpa, a prema ugovoru s producentima nije nam mogao reći što će biti zadaci za njega i jedinog preostalog konkurenta Kwamea Jacksona.

Ivo ŠĆEPANOVIĆ

 

ZAGREB KONCERT POVODOM SVJETSKOG DANA ROMA

Veselo, a tako pusto

/Milivoj KEBERU povodu Svjetskog dana Roma na Zagrebačkom velesajmu održana je humanitarna priredba pod nazivom Koncert tolerancije i mira na kojoj je nastupilo mnoštvo romskih izvođača, a od poznatijih imena predstavili su se Usnija Redžepova, trubači iz orkestra Bakije Bakića i sarajevski Sar E Roma.
Zbog zdravstvenih problema, u Zagreb nije doputovao i "kralj romske pjesme" Šaban Bajramović za kojeg se najavljivalo da će nastupiti zajedno sa članovima grupe Cubismo.
Ovim koncertom, organizatori su nastojali dati svoj obol u razbijanju negativnih barijeru s kojima se gotovo svakodnevno susreću romska djeca, pa i prihod od ulaznica bio namijenjen za edukaciju glazbeno, likovno i sportski nadarenu romsku djecu.
Na koncertu se, na žalost, okupilo tek nešto više od stotinjak posjetitelja pa je, unatoč veselim ritmovima, dvorana djelovala pusto.

P. PEPIĆ
 
Još u rubrici:
 


HAJDUK ŽIVI VJEČNO JOŠ TRI TJEDNA DO KRAJA NAŠEGA NATJEČAJA
Kuponi se broje na tisuće


DALMATINSKE RIČI
Vela šetemana u Dračevici


 


 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/3