Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
subota, 13.12.2003.
  novosti
teme dana
ekonomija
dobrovoljna štednja
sport
kultura
mozaik
crna kronika
  dalmacija
split
županija
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  sd magazin
pomet
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnje vijesti
  impresum
kretanje brodova
mali oglasi
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 1 od 2

DERBI POMETA: SVJETSKO PRVENSTVO RUKOMETAŠICA - HRVATSKA 2003.

SPLIĆANI ZBOG RUKOMETA
ZABORAVILI NA HAJDUKA!

Minuloga vikenda rukometašice Hrvatske su u Splitu dokazale navijačima da ipak neće biti svjetske prvakinje, u Frankfurtu je obavljen ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Svjetsko prvenestvo u nogometu 2006. godine, a puhala je i olujna, na trenutke i orkanska bura. Aha, i Hajduk jeOsnovano je specijalno Povjerenstvo za rukomet Ministarstva sporta koje hitno mora utvrditi zašto su se Hrvatice uoči utakmice ovako poklonile reprezentativkama Srbije i Crne Gore!/Božo SUŠEC dobio Dinama sa 3:1...
ŽELJKO KAVRAN: Kao predsjednik Rukometnog saveza Hrvatske odgovorno tvrdim: namjerno smo same sebe eliminirale iz daljnjega natjecanja! Zato da ne idemo na Olimpijadu jer bi to bio veliki trošak za novu Vladu Hrvatske!
ŽELJKO TOMAC: Kao selektor hrvatskih rukometašica primjećujem da sam na ovom prvenstvu prošao nešto bolje nego moj prezimenjak Zdravko Tomac na nedavnim izborima. Ja sam ipak nešto dobio...
VATROMIR SRHOJ: Dugo sam u rukometu, mislim da će mi svi vjerovati kad kažem da je ovo prvenstvo neregularno! Odlučujuću utakmicu Hrvatska - Srbija i Crna Gora treba poništiti: zato jer smo tad izgubili od dvije reprezentacije - Srbije i Crne Gore!
ZORAN GOBAC: Nakon ovoga katastrofalnog rezuzltata slijedi samo jedan razuman potez: treba zabraniti ženski rukomet! I sav novac koji se ulagao u ženski rukomet prebaciti rukometašima Zagreba!
LINO ČERVAR: Kao novi saborski zastupnik iz redova HDZ-a dajem punu potporu prijedlogu gospodina Gopca. O tome ću izvijestiti predsjednika Vlade Ivu Sanadera i Hrvatski sabor!
ŽELJKO SIKIRICA: Cilj zbog čega san se toliko zalaga za ovo Svjetsko prvenstvo je ispunjen: bija san stalno u novinama!
BRANKO GRGIĆ: Ne znan zašto neki sportski funkcioneri toliko žele da in slika izađe u novine. Da mi je znat šta vide u tome.
VINKO BAJROVIĆ: Je predsjedniče, to je skroz bez veze! Evo, da me novinari mole da in dan intervju o bilo čemu, matematici, politici, košarci ili balunu - ja bi to iz prve odbija!
ZORAN VULIĆ: U sjeni rezultata rukometašica Hrvatske, koji je potpuno okupirao sportski Split, pogotovo Torcidu, posve nezapaženo prošla je naša pobjeda protiv Dinama sa 3:1.
DRAGO VRŽINA: Kao tajnik Torcide ispričavan se Dinamovim navijačima, pardon Hajduku što smo skroz zanemarili veliki derbi s Dinamom jer smo se posve predali navijanju za hrvatske rukometašice. Pogotovo kad su igrale protiv Brazilki...
IGOR ŠTIMAC: Svi u Hajduku smo zbog rukometašica derbi s Dinamom potisnuli u drugi plan. Još kad sam čuo da je Zdravko Mamić u bolnici, zaista se nisam nimalo veselio pobjedi protiv Dinama.
NIKOLA JURČEVIĆ: Mislim da nije nimalo gospodski da mi Splićani na moj imendan, na Svetoga Nikolu, umjesto cvijeća, pića ili tak nekak lepoga poklone - tri gola!
MIROSLAV BLAŽEVIĆ: Šine Vuliću, ja te neizmjerno volim! Najprije si me razgalio što nisi želio pobijediti svoga staroga Ćiru na utakmici Varteks - Hajduk, a onda si mi dao volju da i dalje budem trener kad si razjebo Dinamo. Eto Ćire opet u Maksimir...
ZDRAVKO MAMIĆ: Iz bolnice poručujem hrvatskoj javnosti ono što sam već jednom kazao u marini u Ičićima: Miroslav Blažević može opet u Maksimir jedino kao - direktor Zoološkoga vrta!
VLATKO MARKOVIĆ: Ne bih se mješ’o u derbi Hajduk - Dinamo. Tu sam, kao i uvijek, skroz neutralan.
ZORISLAV SREBRIĆ: Jednak tak kak i ja! Čestitam!
OTTO BARIĆ: Izvukli smo jako tešku kvalifikacijsku skupinu za Svjetsko prvenstvo. Šveđani su u svjetskom vrhu u hokeju na ledu, Bugari u dizanju utega, Mađari u vaterpolu, Island u broju gejzira, a Malta po broju sunčanih dana. Strašna skupina!
KOLJA KRSTULOVIĆ: Najjača i najlipša reprezentacija na ovon Svjetskon prvenstvu rukometašic je strašna reprezentacija Rusije. A u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u balunu najebali su svi oni šta su u grupi sa strašnon Rusijon. Zdravo!

Milorad BIBIĆ
 
Još u rubrici:
 


ST PICHIJA
BISINE SUZE


 


Prilozi:
 


Reflektor - četvrtakBurza - petakSpektar - subotaNedjeljna - nedjeljaPomet - nedjelja

 

 

 

 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/2