Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
subota, 13.12.2003.
  novosti
teme dana
ekonomija
dobrovoljna štednja
sport
kultura
mozaik
crna kronika
  dalmacija
split
županija
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  sd magazin
pomet
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnje vijesti
  impresum
kretanje brodova
mali oglasi
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 1 od 4

LUDILO - MANDARINSKA PODRŠKA RAFAELU DROPULIĆU
PRED VEČERAŠNJI STORY SUPERNOVA FINALE

Četiri tone za Rafu

Don Petar i Rafini obožavatelji spremni za Zagreb/Ante ŠUNJIĆRafo, kralj mandarina, preko svojih prijatelja iz doline Neretve ispunjava obećanje dano Zagrepčanima, pa će stanovnici metropole, koji se u subotu zateknu ispred Cibonine dvorane, uživati u besplatnim plodovima neretvanskog žutog zlata.
Na poticaj pločanskog župnika don Petra Mikića, članovi Auto-moto kluba Racing team Ploče Velibor Šuman Šibenik i Anatol Tomašević Grunf zaputili su se prema Zagrebu sa zanimljivim teretom. Naime, na kamionu se nalazi lađa, simbol Neretve, i četiri tone prvoklasnih mandarina, koje bi trebale biti još jedan adut pločanske legende na finalnoj večeri Story SuperNova Music Talents showa.
Ništa ne prepuštajući slučaju, u glavni grad Hrvatske krenule su i legije pločanske Torcide, gdje će potrošiti glasnice u stvaranju južnjačkog, pobjedničkog ambijenta.
Upitan da prokomentira totalnu rafomaniju u najmlađem gradu na Mediteranu, don Pero se samo nasmijao i široko raširio transparent na kojem piše: Jedan je Rafo.
Ludilo zvano SuperNova Music Talents zahvatilo je i Mostar. Osim što u finalnom OBN-ovu izboru Mostarci imaju Jelenu Milušić, simpatije je privukao i Rafo.
/Ivan ROZIĆMladić iz Ploča rodio se, naime, u tome gradu, pa je kreativni četverac u sastavu Boris Draško, Joško Škutor, Bojan Čerkuč i Tea Bešlić, pokrenuo ideju da se u Mostaru osnuje Rafo Fun Club. Rrezultat svega su i majice koje na prednjoj strani imaju Rafin lik, dok je straga otisnut Stari most s tekstom - Rafo, Born in Mostar.

A. ŠUNJIĆ
S. BAREŠIĆ
   

ljepotica dana

Natalie DIZDAR

Vjerujemo da nema toga među vama koji ne zna da se večeras, u zagrebačkoj košarkaškoj dvorani "Dražen Petrović", održava veliki finale natjecanja "Story SuperNova Music Talents". A u tom finalu jedna od sudionica je i Natalie Dizdar, lijepa Sukošanka kojoj mnogi tepaju kako od preostala četiri kandidata (napomena za Ivonu Pandžu: kan-di-da-ta) ima uvjerljivo najbolji glas. E sad, da ne biste ovo shvatili kao naše protežiranje samo jedne kandidatkinje (kan-di-dat-ki-nje), moramo pojasniti da smo Natalie izabrali ne samo zbog njenoga izgleda, nego i zbog njene očite, da se tako izrazimo, prčevitosti, što joj u konačnici i ne mora biti baš preveliki plus. Eto, dionice miloga djeteta Saše Lozara su naglo porasle nakon izravnoga uključivanja kamera u famoznu "kuću", dok su njene, baš kao i Nerine te Rafine, iznenada pale. No, tako vam je to kad gradite imidž kapriciozne mačkice...

 
Još u rubrici:
 


LONDON - UJEDINJENO KRALJEVSTVO DOBILO NOVOGA SIRA
Mick Jagger ipak imenovan vitezom


HIMALAJA - NAJPOZNATIJI SVJETSKI ALPINIST KREĆE U AKCIJU ŽIVOTA
Messner traži brata
poginulog prije 33 godine


DALMATINSKE RIČI
Sućidar, Sukojišan i Supaval


 


 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 1/4