Mali oglasnik Portal SD Trafika Marketing Otvoreno more Izdanja
[Povratak na naslovnu stranu]
ponedjeljak, 30.6.2003.
  novosti
teme dana
ekonomija
kultura
mozaik
crna kronika
  dalmacija
split
županija
zadar
šibenik
dubrovnik
bih
  pressing
stella
feljton
kolumne
osmrtnice
zadnje vijesti
  impresum
prometni vodič
kretanje brodova
mali oglasi
  kontakt
linkovi
arhiv
e-mail adresar 
strana 4 od 5

VOKS POPULI

O finalistima odlučivali
i slušatelji Radio Dalmacije

I mišljenje slušatelja Radio Dalmacije utjecat će na odluku tko će se od četrdeset i osam izvođača plasirati u finale Splitskog festivala, koji će se sljedećeg vikenda održati na Prokurativama.
Žiri slušatelja Radio Dalmacije ocjenjuje festivalske skladbe          Snimio Jadran BABIĆNaime, deset slušatelja ove radio postajepreslušavalo je sve pjesme koje ćemo imati priliku čuti u prve dvije festivalske večeri, te su po principu "eurovizijskog" glasovanja, bodovali deset od ponuđene dvadeset i četiri pjesme. Istaknimo i to da će se njihovi glasovi pribrojiti glasovima hrvatskih radiopostaja, kao i bodovima gledatelja na temelju kojih će se donijeti odluka o tome koje će se dvadeset i četiri pjesme naći u samoj završnici festivala. Recimo i to da su tom prilikom skladbe ocjenjivali Tomislav Čarija, Hajdi Jakovčević, Darija Podrug, Roberta Rakuljić, Tonči Dumanić, Nikša Višić, Mila Truta, Blabnša Petrović, te njihov pridruženi član, simpatični suradnik splitske radiopostaje Joško Baletić, poznatiji kao Jokica Bokica.
Što se tiče njihove odluke o najuspješnijim skladbama, ona se čuva u tajnosti sve do početka festivala.

A.VRANJKOVIĆ

 

SOLIN: U PRODAJNOM CENTRU MERCATOR

Audicija za plesače

Svim splitskim zaljubljenicima disco-dancea i plesa uopće, pruža se izuzetna prilika - zajednički nastup uz jednog od najslavnijih svjetskih DJ-a Nickyja Siana. Riječ je, naime, o legendarnom newyorškom DJ-u koji je 70-ih godina bio jedan od utemeljitelja kultnog Studija 54, disco programa koji se posljednjih godina ponovno uspješno revitalizirao i stekao tisuće novih poklonika. Nicky Siano će, kako smo već najavljivali, gostovati u Hvaru 19. srpnja, kada će cijeli Sunčani otok puna 24 sata plesati u opojnim ritmovima najvećih hitova iz povijesti disco glazbe. Organizatori Sianova gostovanja stoga pozivaju sve za ples talentirane osobe, članove plesnih klubova ili plesače amatere da se odazovu audiciji koja će se održati danas (ponedjeljak) u 18 sati, na Jadranskom trgu u Prodajnom centru Mercator u Solinu.
Najtalentiranije plesače, koje će izabrati stručni žiri, očekuje nastup na Hvaru, gdje će imati prigodu uz slavnog DJ-a plesati na čak tri pozornice. Napomenimo i kako će plesni par koji se iskaže najboljim, na hvarskoj openair veselici osvojiti i prigodnu nagradu.

M. KASALO
 
Još u rubrici:
 


ARIJANA ČULINA PORIČE AUTORSTVO NAD KNJIGOM "KUHARICA ZA PLAVUŠE"
Tko se kiti perjem Goge Bjondine?


SEVERINA PRED KONCERT U SKLOPU DANA MODE I LJEPOTE NA HVARU
3. SRPNJA U DISCOTECI VENERANDA:

Ako misle da sam simbol i mode i ljepote - onda mi je to baš super!


JUBILEJ POPULARNE SPLITSKE GRUPE
Dvadeset godina Trija Gušt


DALMATINSKE RIČI (138)
Ljute rijeke


 
 

Voditelj Internet odjela: Augustin Gattin
Internet podrška: Sistemi.hr
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999-2007.

 

 
 
print verzijapošalji e-mailomidi na naslovnicuidi na naslovnicu 4/5