SLOBODNA DALMACIJA [naslovnica]

[ novosti ]
[ svijet ]
[ kultura ]
[ kronika92 ]
[ magazin ]
[ split ]
[ zadar ]
[ dubrovnik ]
[ sibenik ]
[ rijeka ]
[ zagreb ]
[ herceg-bosna ]
[ dalmacija ]
[ prilog sport ]
[ vodic ]
[ podlistak ]
[ kolumne ]
( osmrtnice )
[ impresum ]
   
[ kontakt ]
[ linkovi ]
[ arhiv ]
       

 

MAGAZIN

PONEDJELJAK 22. svibnja 2000.DANAS I SUTRA HUMANITARNA AKCIJA U OSIJEKU I ĐAKOVU
Pjesmom i kistom
za osječku bolnicu


Na koncertima u Osijeku i Đakovu nastupit će i popularna Vesna PisarovićDvodnevna humanitarna manifestacija Zdravlje je najvažnije, prilog s koje će biti namijenjen kupnji ultrazvučnog uređaja za rano otkrivanje tumora pri Odjelu za onkologiju i radioterapiju Kliničke bolnice Osijek, održat će se danas i sutra, naprije u Osijeku, a potom i u Đakovu.
Na dvjema koncertnim priredbama nastupit će, među inima, i sljedeći izvođači: Krunoslav Cigoj, Miroslav Škoro, Najbolji hrvatski tamburaši, Sanja Toth-Špišić, Velimir Čokljat, Lavine iz Osijeka, jazz band Argus, Stjepan Jeršek Štef, Vesna Pisarović, grupa Nova, Miroslav Gerenčer, Mile Dimitrijević, Renata Sabljak, Dario Plevnik i Time Out, Ella, Eva Abel, Slavica Benčik, gospel grupa Moses, Mladi šest Ivice Gruje Iće, te Muški pjevački zbor Hrvatskog liječničkog zbora-ogranak Osijek.
Na prodajnoj izložbi-aukciji svojim će se djelima, među ostalim, predstaviti i slikari: Zlatko Kauzlarić Atač, Oton Gliha, Ivan Lacković Croata, Zdravko Ćosić, Vladimir Džanko, Boris Salamaha, Zvonimir Melnjak, Dora Car, Mato Kovačević Eskaviljo, Ivan Andrašić, Mirko Horvat, Stjepan Jozić, Ratko Žaja, Želimir Ivanović, Đuro Adžić, Mladen Šerić, Siniša Teškanić, Damir Jakovljević, Miroslav Odavić, Lidija Pavlić, te Davor Holenda.
Kroz program će voditi Mirko Kladarić, Tatjana Elez i Zdravka Dean. Humanitarni glazbeno-likovni spektakl priredit će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, dok će se u Đakovu priredba održati u Hrvatskom domu. U oba grada prodajna izložba slika je u 18.30, dok je početak koncerata dogovoren u 20 sati. Cijena ulaznica je 30 kuna.

Mistika zadarskih bedema i misica Ivana Petković   Snimke: Vladimir IVANOVMODNI SPEKTAKL
NA ZADARSKOM TRGU PET BUNARA

Zvijezda revije
Ivana Petković

Piše: Elvira STERLE


Zadarski Trg pet bunara ove je subote u večernjim satima postao središte velike proljetne modne revije u organizaciji poznate Zadranke Ane Gojanović-Bujan, vlasnice agencije Model Network Colorsa.
Glavna zvijezda večeri, uz zadarske manekene i Tamaru Roglić, bivšu Kraljicu Hrvatske, bila je Ivana Petković, aktualna Miss Hrvatske. Poznato muško ime na reviji, svakako je Lav Stipić, Mister Zagreba kojem se, kao najprivlačnijem muškarcu revije, pridružio mali maneken i poznata dječja pjevačka zvijezda Luka Rukavina.
Uz predstavljanje proljetnih kolekcija poznatih marki Proljetna modna revija je u tijekuodjeće i kupaćih kostima kao što su Osh Kosh, Venera, Arena, Terranova, Donatella, itd., autorske kreacije u safari stilu predstavila je zadarska modna kreatorica Marina Đokić.
Paradu poznatih odjevnih marki i ljepote manekena, upotpunila je glazba za koju se pobrinuo DJ Bush, te projekcija na videozidu s koje se moglo pratiti i događanje iza kulisa ove uspješne proljetne revije kojoj je mistika zadarskih bedema dodala glamur svojstven velikim modnim događajima.

U CRKVI sv. JURJA U LOVRANU
Sudbonosno DA
Kristine Mihalić i beka Rijeke Božidara Čačića

S vjenčanja u Lovranu: Nenad Gračan s kćerkicom Laurom, Kristina Mihalić, Božidar Čačić i Daniela Mihalić   Snimke: Miljenko KLEPACPiše: Anton FICKO


Zavjet vječne ljubavi položili su pred oltarom crkve sv. Jurja u Lovranu Kristina Mihalić, mlađa sestra nekadašnje Kraljice svijeta Daniele Mihalić, i Božidar Čačić, nogometaš, desni bek NK Rijeke. Iako ne toliko spektakularno kao vjenčanje starije sestre s trenerom Riječana Nenadom Gračanom, izricanju sudbonosnog da Kristine i Božidara nije manjkaloO Hajduku je riječ: Andre Mijatović, Igor Musa i Jasmin Agić glamuroznosti za koju su se pobrinule brojne nogometne zvijezde sa svojim pratiljama, a da sve bude u stilu prepoznatljivom za sklapanje brakova poznatih, prostor ispred crkve dobrano su ispunili znatiželjnici i ponešto pripadnika Armade. Nakon obreda u crkvi, bračni par Čačić, praćen rodbinom i prijateljima, nastavio je sa slavljem u restoranu Commodore do, kako to već obično biva, prvih jutarnjih sati.

Urednik: Ivica Profaca,
Tehnički suradnik:
Goran Bašić,
Internet podrška:
NETmedia d.o.o.
© Sva prava pridržana: SLOBODNA DALMACIJA, 1999.
Posljednja nadopuna: 2000.05.21.
Stranice prilagođene za INTERNET EXPLORER 4 (800x600pix, 24bit)

[ idi na vrh stranice ]
[ idi na sljedecu stranicu ]